Annuleren & Retourneren

Annuleren
Als je een bestelling wilt annuleren, neem dan direct contact met ons op via de contact pagina.

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet door Heijblom Koffie is aangeboden voor verzending, kosteloos.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Uw ontvangen betaling wordt terug gestort (binnen 14 dagen) wanneer wij het geweigerde pakket retour hebben ontvangen.

Retourneren
Wanneer u het pakket niet weigert maar later (en indien mogelijk) in de originele verpakking retour stuurt dan storten wij uw ontvangen betaling terug (binnen 14 dagen) wanneer wij het geweigerde pakket retour hebben ontvangen. De kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening.  Geopende foodproducten worden niet retour genomen.
Als u goederen wilt retourneren dan klikt u op de link onder het kopje retour zenden die staat in de e-mail “track en trace gegevens van uw bestelling”.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan bij voorkeur via het contactformulier anders per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.

Heijblom Koffie zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen.

Onze gegevens

Heijblom Koffie
Tienkamp 20
4873 DE  Breda
Tel: 06-51714805
Email: shop@heijblomkoffie.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Veiligheid van uw gegevens

De website www.heijblomkoffie.nl heeft een SSL-certificaat. Secure Sockets Layer (afgekort als SSL), draait om encryptie. Dit gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoons- en betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen. SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens of persoonlijke informatie, en zorgt er dus voor dat deze informatie niet gestolen kan worden.[/vc_column_text]