Heijblom Koffie is gespecialiseerd in het verdelen van kwalitatieve koffie en thee voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een advies op maat aangaande koffiemachines voor professioneel en thuis gebruik.

Onder private label worden Heijblom Espressobonen gebrand volgens het slow roast concept, hierdoor is de juiste smaak en aroma gewaarborgd.

Zo is er een mooie Italiaanse lijn espressobonen en een Single Origin lijn! De koffiebonen zijn ook particulier te bestellen via de webshop.  

Heijblom Koffie is dealer van Revolution Tea, echte kwaliteit thee. Premium losse blad thee, maar met het gemak van een buideltje! Verkrijgbaar in 3 verpakkings-eenheden.

Heijblom Koffie levert een koffie totaal concept voor het MKB. Voor bij u op kantoor, in de winkel, de personeelskantine of de werkplaats. Een uitgebreid assortiment kwaliteit producten die we kunnen inzetten naar uw wensen! U kunt kiezen uit een Persoonlijk Pakket en een Praktisch Pakket, voor meer info neemt u contact op.

Interesse in een koffiemachine bij u op de zaak? Neem contact op voor een gratis proefplaatsing!

François Heijblom