Heijblom Koffie

Heijblom Koffie is gespecialiseerd in het verdelen van kwalitatieve koffie en thee voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een advies op maat aangaande espressomachines van diverse topmerken en andere koffiemachines voor professioneel en thuis gebruik.

Onder private label worden Heijblom Biologische Espressobonen gebrand volgens het slow roast concept, hierdoor is de juiste smaak en aroma gewaarborgd.

Daarnaast is er een mooie Italiaanse lijn espressobonen en een Single Origin lijn! De koffiebonen zijn particulier te bestellen via de webshop, daarnaast kunt u koffiecapsules kopen (Nespresso* compatible) voor een eerlijke prijs. Ideaal voor thuis en op kantoor.

Heijblom Koffie is dealer van Revolution Tea, echte kwaliteit thee. Premium losse blad thee, maar met het gemak van een buideltje! Verkrijgbaar in 3 verpakkings-eenheden.

Vanuit Triëste in Italië importeert Heijblom Koffie een stijlvol assortiment aan luxe servies, Italiaanse producten volgens de Italiaanse Lifestyle!

Heijblom Koffie levert een koffie totaal concept voor het MKB. Voor bij u op kantoor, in de winkel, de personeelskantine of de werkplaats. Een uitgebreid assortiment kwaliteit producten die we kunnen inzetten naar uw wensen!

Interesse in een koffiemachine bij u op de zaak? Neem contact op voor een gratis proefplaatsing!

SAMSUNG CSC

François Heijblom