[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text margins=”0 0 35px 0″]Het proeflokaal is gesitueerd binnen Het Regiment in Etten Leur. Een prachtige ruimte binnen een uniek stukje winkelgebied waar verschillende business concepten onder één dak te vinden zijn.

In het Proeflokaal staat een Iberital Intenz 2 groeps – espressomachine waarmee de heerlijkste koffie voor u wordt bereidt. U kunt hier terecht voor een koffieproeverij of workshop. Het Proeflokaal is tevens af te huren voor vergaderingen en andere kleinschalige bijeenkomsten.

Heijblom Koffie maakt gebruik van dit proeflokaal van Wij & Wijn. Zij verzorgen er wijnproeverijen en workshops onder leiding van Peter Schepers. Uiteraard is een mooie combinatie van koffie en wijn ook in te passen in uw wensen.

 

HET REGIMENT

De prachtige, historische panden en pittoreske binnenplaats(en) maken Het Regiment tot een bijzonder stukje Etten Leur.
Het Regiment dankt haar naam aan de stationering van de legereenheid van koning Willem I in 1830.
Zij hadden deze plek gekozen om ons te  beschermen tegen de opstandige Belgen. Het is gelegen nabij de Bisschopsmolenstraat en ademt de rust uit van een ver verleden waardoor het er heden ten dage heerlijk toeven is.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”220,221,222″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes” img_size=”large”][vc_gmaps link=”#E-8_JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZtYXBzZW5naW5lLmdvb2dsZS5jb20lMkZtYXAlMkZ1JTJGMCUyRmVtYmVkJTNGbWlkJTNEekdDd3BoWjIzWl9vLmtMdlk1cHlWbzRZMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyNjQwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNDgwJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF” size=”300″][vc_column_text margins=”0 0 35px 0″]Grauwe Poldervoetpad 4a
4876 AW ETTEN LEUR[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]